Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Sant Julià

DA aprovarà la Llei del cos especial d’educació per donar més valor a la professió

Les candidates a la llista nacional de DA, Conxita Marsol i Ester Vilarrubla, han explicat que aprovaran una llei del cos especial d’educació que serà una eina bàsica per revaloritzar la professió, establint de forma clara la seva estructuració i la carrera professional.

Vilarrubla ha indicat que la llei preveu regular un seguit de normatives per al professorat i recollir les seves característiques a nivell de recursos materials, humans i organitzatius. I tenint en compte que és el cos més gran dins de l’administració, fa que sigui una raó de pes per prioritzar aquesta professió.

La candidata ha reconegut que l’Educació és un repte de país. Per això “cal que la llei reculli un sistema d’accés que ens permeti tenir els millors per exercir la professió” i que “ens permeti formar-los d’una manera continua i de qualitat”. Vilarrubla ha insistit que als docents se’ls ha de capacitar professionalment i humanament, ja que han de ser un exemple social.

Vilarrubla ha afirmat que “la llei és un marc legal idoni” per desplegar la figura de l’eventual. La demòcrata ha assegurat que de cara a la propera legislatura es començarà a reduir mesuradament i de forma contínua el nombre d’eventuals al cos d’educació, i és que ha indicat que ja hi ha la feina tècnica preparada i el pressupost del 2015 permet aplicar-ho. Així, els professionals eventuals aconseguiran tenir una estabilitat laboral. 

 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×