Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Demòcrates considera que cal abordar el Pla Estratègic de Compres per potenciar el sector comercial

La consolidació de l’afluència turística prèvia a la crisi, acompanyada d’un augment dels preus de les habitacions aplicat recentment, indica que l’activitat econòmica al sector recupera el seu dinamisme i es donen les condicions per traslladar aquests beneficis al teixit comercial. Des de Demòcrates considerem que cal reprendre l’anàlisi i un debat oberts sobre el Pla Estratègic de Turisme de Compres elaborat pel Govern, amb la finalitat  de poder desenvolupar-lo i generar un model comercial que permeti fer avançar el sector en aquells espais on tingui camí per recórrer. Som conscients que el sector comercial és essencial per a l’economia andorrana.

Les compres continuen sent el principal motiu de visita al Principat –un 68,4% segons les dades del novembre del 2017 del departament d’Estadística– aquest fet, unit a la reactivació del consum derivat de la recuperació econòmica ens posa davant un escenari favorable per treballar en totes aquelles accions que permetin adaptar l’oferta comercial del país als nous hàbits i motivacions de compra dels nostres visitants.

Considerem que el punt de partida de tot aquest treball ha de ser el Pla Estratègic de Turisme de Compres, al darrera del qual hi ja un treball de diagnosi que s’ha de tenir en compte per a reposicionar i evolucionar, en cas que sigui necessari, elements de l’oferta comercial vigent. Entenem, però, que aquest procés no es pot fer de forma aïllada i que cal que els esforços que hagi de fer el sector siguin compartits.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×