Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Demòcrates avala la proposta de modificació de la Llei d’estabilitat pressupostària per adequar-la a la realitat macroeconòmica

El Grup Parlamentari Demòcrata considera imprescindible la concertació al sí del Consell General del conjunt de modificacions necessàries per tal d’adequar la Llei d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera del 2014 a la realitat macroeconòmica vigent.

La majoria Demòcrata avala així la proposta realitzada pel ministre de Finances, Jordi Cinca, en la sessió ordinària del Consell General que s’ha celebrat aquest dimecres durant la qual ha avançat la intenció de proposar un pla de treball al sí de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost encaminat a establir les modificacions de la llei vigent.

Carles Enseñat ha reconegut la necessitat d’actualitzar el llindar de despesa màxima, que no hauria de superar els 442 milions i les previsions de cara al 2018 situen en 451, 9 milions més. Amb tot, ha instat el Govern a reflexionar si es poden aplicar mesures d’estalvi en la despesa pressupostada per corregir aquesta desviació i a fer-ho en la línia apuntada pel titular de Finances: ‘a través d’un diàleg transversal per corregir una llei que especifica quelcom impossible’.

Per al grup parlamentari Demòcrata, el marc pressupostari respon a la totalitat dels punts que la llei de la regla d’or li demana actualitzant la projecció que es va aprovar el primer mandat a la realitat macroeconòmica.

El Consell General també ha aprovat la Llei de col·laboració entre l’administració general i els comuns, i entre els comuns en virtut de la qual s’articulen formes de col·laboració entre les administracions exercides de manera voluntària i que, tal com ha reiterat la consellera general, Maria Martisella, ‘dona cobertura legal als actes que ja es conclouen a dia d’avui, amb la voluntat de revestir-los de la necessària seguretat jurídica’.

 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×