Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Ordino

Nou impuls d’ACO+DA al centre de natura de La Cortinada com a referent de divulgació i educació del patrimoni natural d’Andorra

Pons: “Treballarem per aconseguir atraure turistes, perquè visitin aquest aquest centre,  que té unes característiques idònes, perquè ho facin”.

 

Els membres de la llista taronja han escollit avui el centre d’interpretació de la natura a La Cortinada per parlar de les propostes de futur que tenen previstes  fer en l’àmbit de patrimoni natural i de muntanya. En opinió del número 6 de la candidatura, Marc Pons, “aquest instal.lació necessita una redifinició dels seus usos, perquè ara mateix aquest centre està desaprofitat i té més potencial que el que actualment abarca”. Tot plegat es faria amb la col.laboració de govern.

En aquest sentit, ACO+DA vol reconvertir el centre de La Cortinada en un espai de referència de tot el patrimoni natural que hi ha al país, més enllà de la vall de Sorteny. També  es vol difondre tota la tasca de recerca que s’està fent amb diferents institucions d’Andoraa, “perquè ara mateix passen desapercebudes i són molt interessants” afegeix Pons.

Una altres dels usos que tindrà el centre de natura de La Cortinada és la promoció que farà de totes les activitats de natura i esports, tant d’estiu com d’hivern que es desenvolupin a la parròquia. “Amb aquesta actuació el que volem és vincular tota l’oferta turística que tenim a Ordino amb el centre, perquè no sigui un espai individual com passa ara” ha dit Pons. 

Per la seva part, la candidata a cònsol menor de la parròquia, Gemma Riba ha fet balanç de la campanya,  destacant que “estem satisifets del porta a porta que hem fet, perquè hem explicat el nostre programa, però també hem tingut molt en compte els suggeriements que ens han fet i hem respectat la intimitat de les persones”. També ha dit que arribar a tothom cada cop és més complicat, perquè el nombre d’electros s’ha incrementat en 1625.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×