Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Canillo

DA farà un camí circular a la vall d'Incles adaptat a persones amb mobilitat reduïda

La candidatura de DA a Canillo vol ampliar les possibilitats turístiques de la parròquia amb accions concretes que permetin desestacionalitzar-ne l’oferta. El membre Demòcrata, Anselm Angrill, ha explicat que es volen impulsar iniciatives estivals com la creació d’un camí circular de poc desnivell perquè s’adapti a tots els públics, fins i tot a les persones amb mobilitat reduïda.

 La intenció és fer un camí complementari que doni tota la volta a la vall, i incorpori elements d'interpretació de les arts i dels oficis tradicionals de la vall, com la ramaderia.

 Angrill també ha explicat que es vol ampliar el servei de transport a la vall amb un segon trenet i ampliar les activitats musicals que es van organitzar per primera vegada l'estiu passat.  El candidat, a més, ha explicat que el Comú realitzarà els treballs de manteniment per fer que la vall tingui un bon aspecte.

Angrill ha posat en relleu que la vall d'Incles és un dels atractius de la parròquia especialment a l’estiu tal com indiquen els 15.000 usuaris del trenet elèctric.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×