Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany

Marín es compromet a seguir treballant per mantenir Escaldes-Engordany com a una parròquia capdavantera

La candidata a la reelecció com a cònsol major, Trini Marín, ha valorat com a “neta i constructiva” la campanya realitzada per la seva formació que ha permès explicar a la ciutadania els projectes per endegar.

 L’objectiu dels demòcrates és seguir ajudant els ciutadans amb projectes concrets com la dinamització de la part alta d’Escaldes-Engordany així com el pas endavant que es vol realitzar amb Vivand. Marín ha indicat que la tasca a fer també inclou l’embelliment i manteniment de carrers, l’ajuda al comerç i l’impuls cultural i del benestar social de la parròquia.

 La candidata també ha valorat positivament les reunions realitzades als barris, un format que, si s’obté la confiança dels ciutadans, es mantindrà durant tot el mandat tal com ja es va fer per explicar el projecte Vivand. A més, Marín ha reiterat el compromís per seguir solucionant la qüestió del subministrament de l’aigua com es va iniciar el 2012, quan parlant amb els cònsols d’Andorra la Vella i Encamp es van consolidar les converses per embrancar les xarxes.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|



Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×