Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Andorra la Vella

DA Andorra la Vella es marca com a reptes per al nou consolat reduir l’endeutament i fer inversions amb valor afegit

La cap de llista de Demòcrates a Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha explicat que la gestió financera del Comú ha de tenir com a objectiu impulsar projectes amb valor afegit per a la parròquia. En aquest sentit, Marsol ha indicat que la gestió socialista realitzada en els últims anys ha penalitzat les inversions i ha limitat la reducció de l’endeutament.

En aquest sentit, ha posat en valor la tasca feta per la companya de llistes, Maica Nin, com a consellera de finances dels últims quatre anys malgrat l’herència rebuda.

Marsol s’ha compromès a impulsar una gestió rigorosa del pressupost que fomenti una política d’inversió dirigida a aquelles accions que tinguin un retorn econòmic i que garanteixin la cohesió social.

A més, ha explicat que es vol ajudar l’economia domèstica i empresarial, oferint facilitats per realitzar el pagament fraccionat de les obligacions que es tenen vers el Comú . També ha explicat que es publicaran les actes de les juntes de govern i s’impulsarà una administració totalment transparent. 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×