Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

La Massana

Demòcrates lamenta la deixadesa dels monuments a La Massana

Ricard de Deus, sisè a la candidatura, diu que Ciutadans Compromesos no ha fet els deures en la gestió del patrimoni històric i cultural de la parròquia i posa com a exemple el poble de Pal, que ha patit un declivi. 

En una visita a l’església de Sispony, de Deus ha lamentat la gestió deficient que “l'actual equip comunal ha fet amb el patrimoni cultural de la parròquia i que revela la deixadesa total amb què s’ha actuat respecte el conjunt de monuments".

De Deus ha posat com a exemple el poble de Pal, del qual ha destacat que “ens preocupa seriosament a causa del declivi que ha patit els dos últims anys”. Un altre dels exemples “és l'estat de conservació de l'església de Sant Cristòfol d'Anyós, un referent del país que només es neteja tímidament per la festivitat de Sant Cristòfol”.

DA considera que el problema no és de recursos financers, “més aviat d'intencions i voluntats. No cal traçar fulls de ruta com proposen alguns, sinó que cal treballar i voler col·laborar", ha dit de Deus. El membre de la llista taronja ha afegit que un dels pocs béns que està conservat és l'església parroquial “perquè està al centre de la Massana. Més enllà d'aquest eix no s'inverteix. Els pobles estan pitjor que fa quatre anys”, ha conclòs.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×