Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Encamp

UP+DA tindrà un conseller específic que es dedicarà al Pas de la Casa

González recorda que gràcies a la determinació de la majoria actual, el Pas de la Casa tindrà un col·legi electoral propi. 

UP+DA s’ha compromès a tenir un conseller que específicament es dediqui a les qüestions del Pas de la Casa. Tal com ha explicat el candidat Ismael González, el compromís d’aquesta figura serà treballar amb transversalitat amb la resta de consellers per respondre les problemàtiques específiques del Pas. Aquesta figura s'hi desplaçarà com a mínim un cop per setmana per escoltar els neguits dels ciutadans. 

González ha recordat la importància del Pas de la Casa com a motor econòmic de la parròquia i ha posat en valor les accions fetes pel Comú durant el darrer mandat. Així, ha manifestat la voluntat de seguir tirant endavant l’acord amb SAETDE i el pla d’embelliment que es realitzarà en consonància amb el Govern. En aquest sentit, González ha recordat que aquest pla s’ha treballat escoltant les necessitats dels veïns. 

A més, ha destacat que, gràcies a la determinació de la majoria actual, el pròxim 13 de desembre el Pas de la Casa tindrà un col·legi electoral propi.

 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×