Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

La Massana

DA a la Massana crearà una xarxa wi-fi mixta i una aplicació per a mòbil que tingui funcions de central de reserves

Jové: “Hem de millorar les comunicacions tecnològiques, perquè  el turista pugui saber de manera immediata tota la nostra oferta, a través del mòbil”.

El número 4 de la llista demòcrata, Marc Jové, ha defensat que el Comú ha de ser més actiu per millorar la política de comunicació exterior i evitar quedar-se de braços plegats. Jové ha explicat que la parròquia ha de tenir millorar connectivitat per oferir uns serveis mínims al ciutadà i al turista.

El demòcrata ha anunciat que s’aprofitaran  les sinergies entre el sector públic i privat per impulsar una xarxa wi-fi. Jové  ha indicat que aquesta infraestructura ha de donar un servei de qualitat i impulsar una comunicació constant de l’oferta de la parròquia tant als ciutadans com als turistes. A més, s’impulsarà una central de reserves a través del mòbil iniciant una acció decidida de millora de les pàgines web. “Si volem ser una parròquia capdavantera en tecnologia hem de millorar les comunicacions i fer que el turista sàpiga de manera immediata tota la nostra oferta a través del mòbil”, ha dit. 

Jové ha explicat que l’actitud del Comú ha de deixar de ser passiva deixant passar oportunitats i que cal actuar amb proactivitat per generar noves oportunitats per a tot el teixit empresarial de la parròquia. 

 

 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×