Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Encamp

UP+DA refarà les avingudes principals i crearà una targeta única de pagament d’aparcaments

Rich: “La tasca feta fins ara donarà la possibilitat d’acabar els projectes d’inversió”

El candidat d’UP+DA, Jordi Rich, ha anunciat la voluntat de refer les avingudes Joan Martí i François Miterrand prioritzant el tram comprès entre l’Hotel Rosaleda i l’aparcament de Sant Miquel. Aquesta remodelació ha de coincidir amb la instal·lació del Ministeri de Cultura a l’emblemàtic edifici encampadà i i la intenció és millorar tant l’accés com l’accessibilitat, la il·luminació i l’embelliment d’ambdós carrers. 

Rich ha posat en relleu que aquesta actuació es podrà dur a terme gràcies a l’acció financera feta els últims 4 anys i que permetrà invertir aproximadament 2 milions d’euros anualment a la parròquia. Gràcies a la tasca feta per l’actual majoria, també es podrà unificar el pagament dels pàrquings de la parròquia amb una targeta que doni servei a tots els aparcaments.

 

Aquesta acció serà possible gràcies a la inversió feta durant l’últim mandat a Encamp renovant i modernitzant la maquinària dels aparcaments. Rich ha posat en valor les petites inversions fetes durant els dos primers anys de mandat malgrat disposar de pocs recursos. “S’han reformat diversos carrers, s’ha embellit la recollida de brossa, i el Comú ha fet arribar la llum a carrers on encara no n’hi havia”, ha reivindicat Rich.

 

 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×