Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant Julià

Escaldes-Engordany

Encamp

UP+DA consolidarà l'oferta turística amb l'impuls de l'oferta als Cortals d'Encamp

Torres: "Hem consolidat el mercat de neu, les estades esportives i l'obertura a l'estiu del funicamp, ara toca fer una pas més".El candidat a cònsol major, Jordi Torres, ha anunciat que es vol ampliar l'oferta turística consolidant els projectes ja iniciats aquest últim mandat com l'obertura del Funicamp i la concessió de Cortals d'Aventura. 


Tal com ha explicat Torres, aquest últim mandat s'han diversificat i desestacionalitzat les opcions dels visitants amb l'obertura del Funicamp i la creació d'activitats.

"Erem els únics que creiem en l'obertura del giny també a l'estiu i les dades demostren l'encert en la decisió. Hem superat els 16.000 visitants", ha recordat. 


Tot plegat es consolidarà amb la concessió de l'anomenada Cortals d'Aventura on es faran més de 35 activitats. A més, es posarà en marxa la ruta dels Orris gràcies a l'actuació arqueològica realitzada durant l'últim mandat. Torres ha indicat que s'ha de consolidar l'aposta per la diversificació pel progrés tant d'Encamp com del Pas de la Casa, ja que el turisme és clau per la parròquia.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×