Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Ordino

El futur del sector agrari i ramader passa per l’especialització en productes d’alt valor afegit

El candidat a conseller major per ACO+DA, Samuel Duró, destaca la rellevància del sector primari per a la conservació i gestió sostenible de l’entorn natural. Entre altres iniciatives, Duró afegeix que s’establiran convenis amb propietaris d’horts i terres deixades a l’erm per adjudicar-los a ciutadans. 

 

La candidatura d’ACO+DA ha visitat aquest matí una explotació ramadera a Arans en mostra de suport i compromís amb el sector ramader, vital per a la sostenibilitat del medi natural a la parròquia. Duró, en clara referència a la importància de mantenir actives les feines relacionades amb la terra i el bestiar, ha manifestat que “donarem tot el suport a Govern i a l’associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra quan es tracti de projectes relacionats amb el cooperativisme, la incorporació de joves i la diversificació del sector, o la implantació de processos de manipulació i de comercialització de productes locals”.

En opinió de Duró, el futur del sector passa precisament per l’especialització en productes de la terra com per exemple la carn de poltre que es produeix a Arans i que té una gran acceptació en el mercat.  

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×