Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Canillo

Nou impuls a la pagesia de Canillo amb la creació d’una estructura agrícola i ramadera que englobi el sector en la seva totalitat

Josep Font, sisè a la llista demòcrata, explica que “gràcies a la pagesia es mantenen les muntanyes netes. Ramaders i agricultors són els guardes dels nostres boscos. És imprescindible preservar i dinamitzar la seva feina”. 

Acompanyat de diversos membres de la candidatura taronja, entre ells el candidat a cònsol Josep Mandicó, Font ha lamentat que “en els últims anys a Canillo el sector ha patit una davallada i actualment a la parròquia només hi queda una desena d’explotacions. És necessari canviar aquesta tendència i promocionar el relleu generacional”.

La solució passa per donar facilitats i motivar aquelles persones que vulguin dedicar-se a la ramaderia i l’agricultura. En aquest sentit es vol generar sinergies entre els sectors públic i privat que permetin fer front a les dificultats del sector primari i mantenir iniciatives ja consolidades, com ara el concurs de gossos d’atura i el Florim la Parròquia.

 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×