Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Ordino

ACO + DA impulsarà una àrea de promoció econòmica de suport als empresaris en diferents iniciatives que dinamitzin turístcament Ordino

Diversos membres de la candidatura s’han desplaçat aquest matí fins a  l’allotjament rural de Casa Batlle, a la Cortinada, per posar-la d’exemple de la promoció turística que  es fa de la parròquia. 

 

Xavier Herver, número 5 de la llista taronja, ha explicat que la parròquia és una destinació turística tant a l’estiu com a l’hivern  i per aquest motiu “volem donar suport a totes aquelles iniciatives que vagin destinades a la promoció turística i comercial”.

En opinió d’Herver “els allotjaments rurals són una bona opció per atraure turistes i si hi ha més empresaris amb ganes d’obrir-ne de nous tindran el nostre suport, perquè considerem que són un bon reclam turístic i motor econòmic per Ordino”.

ACO + DA també vol apostar per impulsar els productes autòctons de la parròquia. Hi ha previst parlar amb ramaders, agricultors i amb tots aquells sectors productius que apostin per productes amb el segell ordinenc. “Volem facilitar al màxim la implantació de noves iniciatives que dinamitzin la parròquia”, ha afegit Xaiver Herver.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×