Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Andorra la Vella

Marsol proposa un pla d’embelliment, més il·luminació i una millor pavimentació per l’avinguda Meritxell

Acompanyada de diversos membres del seu equip, la candidata demòcrata ha recorregut la part alta de l’avinguda. La passejada ha servit per copsar que cal actuar amb celeritat per retornar l’atractiu a aquesta important artèria comercial de la capital. 

Marsol ha destacat que entre les decisions més immediates que prendrà com a cònsol hi ha la d’il·luminar millor, refer el paviment i embellir en general l’avinguda Meritxell. Amb aquesta actuació es pretén reactivar el comerç i els establiments de la zona, que en els darrers anys han patit una davallada de visitants.

Conxita Marsol té clar que per retornar la força a l’avinguda Meritxell, especialment a la part alta, cal prendre decisions de manera consensuada amb els veïns i comerciants i actuar amb celeritat. La candidata ha explicat que un dels objectius principals és dur Andorra la Vella al segle XXI i que una de les actuacions imprescindibles per fer-ho cal modernitzar i embellir l’artèria comercial de la capital en harmonia amb la resta de barris i carrers, que també necessiten un pla de xoc per posar-los al dia en quant a il·luminació, neteja i embelliment en general. 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×