Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Encamp

UP+DA consolidarà la participació de les associacions i els ciutadans en la presa de decisions oferint-los el suport necessari en les seves activitats

UP+DA vol seguir donant el suport necessari a institucions i associacions per integrar les seves idees i fer realitat els seus projectes.

Tal com ha explicat el membre de la candidatura, Jordi Rogel, acompanyat d’Esther París i Ismael González, també es vol impulsar la participació ciutadana amb la presentació de projectes culturals per iniciativa popular. Aquestes ofertes serien valorades per una comissió específica i permetria integrar-les a la programació cultural d’Encamp.

Rogel ha explicat que la intenció és oferir el suport necessari a les associacions facilitant-los els tràmits a realitzar al Comú, ajudant-les en la dinamització i difusió d’esdeveniments i a trobar solucions a les incidències que identifiquin. En aquest sentit, Rogel ho ha exemplificat amb la recerca d’espais per tal que totes les associacions d’Encamp puguin disposar d’un local. A més, ha recordat que se cedeixen els espais del Comú gratuïtament i que se les vol seguir impulsant perquè participin en el dia a dia de la parròquia.

Tal com ha defensat Rogel, el teixit associatiu és fonamental per seguir impulsant Encamp. En aquest sentit, ha recordat que aquest mandat s’ha donat suport a la creació de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Encamp i s’ha incrementat la dotació que s’oferia a INPUB.

 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×