Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany

DA a Escaldes-Engordany impulsarà el pla de gestió de la Vall del Madriu tenint en compte les necessitats dels cortalans

El candidat demòcrata d’Escaldes-Engordany, Didier Aleix, ha refermat el compromís per desenvolupar el pla de gestió de la Vall del Madriu.

Tal com ha explicat Aleix, la voluntat és donar suport als cortalans per tal que puguin realitzar activitats als seus terrenys. L’objectiu és permetre la construcció d’albergs i, a més, es preveu la creació d’un centre d‘interpretació al costat dels dipòsits, a l'entrada a la Vall del Madriu, i fins i tot un altre endinsat a la vall, a la zona de les bordes.

La intenció dels demòcrates d'Escaldes és convertir aquesta zona en un referent de muntanya, ja que és l'entrada a molts refugis i per això cal un nou i decidit impuls per acabar el pla de gestió per poder definir totes les qüestions que impliquen la Vall.

A més, la candidatura demòcrata també vol impulsar camins de memòria que es concretaran en passejades culturals i naturals indicades mitjançant plafons informatius que expliquin com es vivia abans a la parròquia. D’aquesta manera, ha explicat Aleix, es vol apropar la història d'Escaldes-Engordany als visitants.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×