Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Sant Julià

Saboya: “L’Acord d’Associació és una bona ocasió per generar oportunitats per als joves”

Els candidats de DA a Sant Julià de Lòria, Gilbert Saboya i Carol Puig, acompanyats d’altres membres de la llista han parlat de les relacions d’Andorra amb Europa. Saboya ha indicat que és bo que el Principat parli amb una sola veu “quan surti a fora”. També ha celebrat el consens polític que hi ha sobre la necessitat d’aconseguir l’acord d’associació”, que segons Saboya, dos anys seria el termini amb què la negociació podria concloure’s. Una negociació que ha subratllat que s’ha de veure “com una ocasió per generar oportunitats per als nostres joves”. 

El cap de cartell lauredià ha explicat que l’equip que formi Govern caldrà que gestioni ràpid aquesta qüestió. En aquest sentit, ha posat en relleu que San Marino i Mònaco ja han nomenat els seus negociadors i està tot a punt perquè Andorra també arribi al procés. El candidat demòcrata ha afirmat que “és una gran oportunitat per als estudiants” perquè passarien a ser tractats com a comunitaris i tindrien accés al mercat de treball exterior. 

De cara a l’obertura econòmica, Saboya ha destacat que s’han fet els primera passos dins d’Andorra. S’ha reestructurat tota la legislació dins d’Andorra perquè l’obertura sigui un fet, i que les empreses del país tinguin dret a comerciar a l’exterior en l’àmbit de béns i mercaderies, així com també dels serveis, que és precisament on Andorra té més capacitat de desenvolupament en el futur. 

 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×