Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Sant Julià

DA seguirà estimulant l’economia amb polítiques sostenibles com els plans Engega i Renova

Els candidats de la parroquial de Sant Julià de Lòria, Gilbert Saboya i Carol Puig, han exposat aquest diumenge les propostes dels demòcrates per seguir estimulant els sectors més deprimits, com la construcció i la matriculació de vehicles.

Saboya ha manifestat que cal seguir avançant per reactivar certs sectors econòmics, com ara els petits negocis, i apostar per polítiques sostenibles. El candidat Lauredià ha indicat que seria interessant fer un pla de subvencions i de microcrèdits pels comerços i despatxos.

El cap de cartell de Sant Julià ha afirmat que els plans Renova i Engega han estat molt ben rebuts pels col·lectius afectats i que la intenció de DA és continuar impulsant-los tot controlant la durada i el moment d’implementació de les accions per no desvirtuar-ne l’essència.

Saboya ha recordat que el pla Engega, que ha de servir per reactivar les matriculacions de vehicles, ha estat aplaudit pel sector amb una renovació de 450 vehicles i ha permès modernitzar el parc automobilístic del país. Per aquest motiu, els demòcrates defensen continuar impulsant accions similars que animin a desballestar els vehicles en desús.

El programa Renova també ha estat “una molt bona acció” segons Saboya, ja que l’impacte total ha estat de 18 milions d’euros en 2 anys i ha de servir per renovar habitatges i fer-los més eficients energèticament. Els candidats han coincidit en què aquest pla té una vesant turística amb la remodelació de façanes de les cases antigues.

 

 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×