Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Ordino

Nou impuls d’ACO+DA al centre de natura de La Cortinada com a referent de divulgació i educació del patrimoni natural d’Andorra

Pons: “Treballarem per aconseguir atraure turistes, perquè visitin aquest aquest centre,  que té unes característiques idònes, perquè ho facin”.

Ordino

ACO+DA dinamitzarà Ordino amb la creació de diferents itineraris d’àmbit cultural i natural com atractiu turístic

La candidatura ha presentat aquesta tarda als jardins d’Areny Plandolit la proposta de creació d’un centre d’interès que aplegui natura i cultura. La candidata número 9 de la llista, Cristina Rico, ha explicat que el primer itinerari serà cutural i recorrerà diferents indrets del barri antic d’Ordino, basat en el recorregut que fa la protagonista d’un dels llibres de Joan Peruga que transcorre per aquesta parròquia.

Ordino

ACO+DA vol que la línia regular d’autobús arribi fins al Serrat

La candidatura encapçalada per Àngel Mortés revisarà l’estat de les parades i en farà un estudi per tal de condicionar-les millor. També es revisaran els horaris del transport públic que opera a la parròquia.

Ordino

El futur del sector agrari i ramader passa per l’especialització en productes d’alt valor afegit

El candidat a conseller major per ACO+DA, Samuel Duró, destaca la rellevància del sector primari per a la conservació i gestió sostenible de l’entorn natural. Entre altres iniciatives, Duró afegeix que s’establiran convenis amb propietaris d’horts i terres deixades a l’erm per adjudicar-los a ciutadans. 

Ordino

ACO + DA impulsarà una àrea de promoció econòmica de suport als empresaris en diferents iniciatives que dinamitzin turístcament Ordino

Diversos membres de la candidatura s’han desplaçat aquest matí fins a  l’allotjament rural de Casa Batlle, a la Cortinada, per posar-la d’exemple de la promoció turística que  es fa de la parròquia. 

Ordino

El dèficit d’explotació d’Arcalís es reduirà a zero

El candidat a cònsol afirma que “volem que el projecte que ens presentin els nous inversors tingui actius que atreguin nous clients, que eviti l’impacte ambiental i que l’estació continui sent el motor econòmic de la parròquia”Què defensem?


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×