Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Sant Julià

Saboya: “Hem fet una campanya respectuosa amb els adversaris i els votants”

Els caps de cartell de Sant Julià de Lòria, Gilbert Saboya i Carol Puig, acompanyats d’altres membres de la llista i del candidat nacional, Ladislau Baró, han fet balanç de la campanya qualificant-la de “respectuosa”. Respectuosa amb els adversaris polítics així com també amb els votants. 

Sant Julià

Saboya: “L’Acord d’Associació és una bona ocasió per generar oportunitats per als joves”

Els candidats de DA a Sant Julià de Lòria, Gilbert Saboya i Carol Puig, acompanyats d’altres membres de la llista han parlat de les relacions d’Andorra amb Europa. Saboya ha indicat que és bo que el Principat parli amb una sola veu “quan surti a fora”. També ha celebrat el consens polític que hi ha sobre la necessitat d’aconseguir l’acord d’associació”, que segons Saboya, dos anys seria el termini amb què la negociació podria concloure’s. Una negociació que ha subratllat que s’ha de veure “com una ocasió per generar oportunitats per als nostres joves”. 

Sant Julià

DA seguirà estimulant l’economia amb polítiques sostenibles com els plans Engega i Renova

Els candidats de la parroquial de Sant Julià de Lòria, Gilbert Saboya i Carol Puig, han exposat aquest diumenge les propostes dels demòcrates per seguir estimulant els sectors més deprimits, com la construcció i la matriculació de vehicles.

Sant Julià

DA aprovarà la Llei del cos especial d’educació per donar més valor a la professió

Les candidates a la llista nacional de DA, Conxita Marsol i Ester Vilarrubla, han explicat que aprovaran una llei del cos especial d’educació que serà una eina bàsica per revaloritzar la professió, establint de forma clara la seva estructuració i la carrera professional.

Sant Julià

Puig: “Inversions com el milió d’euros a l’antic Hotel Glòria demostren el compromís demòcrata a Sant Julià de Lòria”

La candidata parroquial de Sant Julià de Lòria, Carol Puig, acompanyada del cap de llista Gilbert Saboya i del membre de la nacional Ladislau Baró, ha assegurat que DA seguirà invertint en polítiques de benestar a la parròquia laurediana.

Sant Julià

DA es marca com a objectius arribar als 9 milions de visitants a l’any i incrementar en 2,2 milions les pernoctacions

El  cap de llista parroquial de Sant Julià de Lòria, Gilbert Saboya, ha explicat que DA es marca com a objectiu tornar als 9 milions de visitants a l’any i aconseguir un increment de les pernoctacions de 2,2 milions. Què defensem?


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×