Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant Julià

Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany

La majoria comunal d’Escaldes-Engordany recolza el cònsol menor, Marc Calvet

 

L’executiva de Demòcrates per Andorra ha traslladat el seu suport a la majoria comunal d’Escaldes-Engordany i plena confiança en el cònsol menor, Marc Calvet, arran de les desqualificacions fetes públiques des de les files liberals que posen dubte l’honorabilitat del cònsol escaldenc. Durant la reunió mantinguda aquesta tarda a la seu del partit, Marc Calvet ha exposat els fets –de caràcter privat i sense cap vinculació amb l’activitat del comú- i ha posat el seu càrrec a disposició de l’equip comunal i del partit, proposta que s’ha descartat de forma unànime

Escaldes-Engordany

Marín es compromet a seguir treballant per mantenir Escaldes-Engordany com a una parròquia capdavantera

La candidata a la reelecció com a cònsol major, Trini Marín, ha valorat com a “neta i constructiva” la campanya realitzada per la seva formació que ha permès explicar a la ciutadania els projectes per endegar.

Escaldes-Engordany

DA a Escaldes-Engordany millorarà les instal·lacions de la Llar dels jubilats

La cap de llista de Demòcrates a Escaldes-Engordany, Trini Marín, ha anunciat als padrins de la parròquia que s’està treballant per millorar les instal·lacions de la Llar dels jubilats així com els serveis que s’hi ofereixen per garantir-ne la qualitat. Tal com ha indicat Marín, es treballarà decididament per millorar el càtering i s’estudiaran altres possibilitats per al servei de menjador.

Escaldes-Engordany

Demòcrates a Escaldes-Engordany impulsarà la instal·lació de panells informatius sobre les places lliures d’aparcament

Tudel: “Si som una ciutat moderna i capdavantera, també hem d’ésser una ciutat intel·ligent” 

Escaldes-Engordany

DA construirà un pàrquing amb capacitat per 600 vehicles per dinamitzar la part alta d’EscaldesEl candidat a la reelecció com a cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Marc Calvet, ha anunciat la construcció d'un aparcament amb capacitat per 600 vehicles entre la carretera de l'Obach i l'avinguda Carlemany. Aquesta infraestructura permetrà donar servei a la zona alta i  farà de motor dinamitzador  ampliant l'oferta d'aparcaments.

Escaldes-Engordany

DA a Escaldes-Engordany impulsarà el pla de gestió de la Vall del Madriu tenint en compte les necessitats dels cortalans

El candidat demòcrata d’Escaldes-Engordany, Didier Aleix, ha refermat el compromís per desenvolupar el pla de gestió de la Vall del Madriu.Què defensem?


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×