Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Canillo

DA farà un camí circular a la vall d'Incles adaptat a persones amb mobilitat reduïda

La candidatura de DA a Canillo vol ampliar les possibilitats turístiques de la parròquia amb accions concretes que permetin desestacionalitzar-ne l’oferta. El membre Demòcrata, Anselm Angrill, ha explicat que es volen impulsar iniciatives estivals com la creació d’un camí circular de poc desnivell perquè s’adapti a tots els públics, fins i tot a les persones amb mobilitat reduïda.

Canillo

Els demòcrates per Canillo incrementaran la implicació i la participació ciutadana en afers comunals

La número 4 de la llista demòcrata, Rosa Mº Mandicó,  acompanyada d’altres membres de la llista com el candidat a cònsol menor, David Palmitjavila,  ha anunciat que s'incrementarà la participació ciudadana.

Canillo

Demòcrates vol diversificar l’oferta d’activitats del Palau de Gel de Canillo i fer que en quatre anys s’autofinanci al 100%

En una visita a les instal·lacions, el candidat a cònsol menor, David Palmitjavila, ha explicat que a data d’avui l’equipament s’autofinança en un 70% i que l’objectiu és arribar a la totalitat  durant el pròxim mandat

Canillo

Nou impuls a la pagesia de Canillo amb la creació d’una estructura agrícola i ramadera que englobi el sector en la seva totalitat

Josep Font, sisè a la llista demòcrata, explica que “gràcies a la pagesia es mantenen les muntanyes netes. Ramaders i agricultors són els guardes dels nostres boscos. És imprescindible preservar i dinamitzar la seva feina”. 

Canillo

DA a Canillo impulsarà una millora a les pistes de Soldeu amb la vista posada a la Copa del Món d’Esquí

 El número 8 de la candidatura de Demòcrates per Andorra per Canillo, Miquel Casal, ha anunciat aquest dilluns la voluntat de millorar les pistes de Soldeu amb una reforma del peu de pistes.  Casal ha recordat que aquest espai serà escenari de la Copa del Món i que cal que esdeveniments com aquest deixin una bona imatge per beneficiar tota la parròquia.

Canillo

DA potenciarà la implantació de calderes centralitzades a Canillo

El número cinc de la candidatura de DA per Canillo, Cerni Pol, ha explicat aquest diumenge la voluntat d’impulsar noves fórmules per fer la parròquia més sostenible.Què defensem?


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×